Köpoğlu Tarifi
Gönderen
Özkan TARKAN
Etiketler:
Yemek Tarifleri
Yazının Okunma Sayısı:
Malzemeler
1 Adet Patlıcan
1 Adet Patates
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
3 Adet Sivribiber
1 Su Bardağı Sıvıyağ
Tuz
Yemeğin Tarifi
1 adet patlıcan, patates, kabak, havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın. 1 su bardağı sıvıyağı kızdırın. Sırayla patlıcan, patatesi kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın.
Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın. 4 diş dövülmüş sarmısağı, 1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin.
2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın. İçine kırmızı biberi ekleyin. Yoğurdun üzerine döküp, servis yapın.
1 Adet Patlıcan
1 Adet Patates
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
3 Adet Sivribiber
1 Su Bardağı Sıvıyağ
Tuz
Yemeğin Tarifi
1 adet patlıcan, patates, kabak, havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın. 1 su bardağı sıvıyağı kızdırın. Sırayla patlıcan, patatesi kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın.
Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın. 4 diş dövülmüş sarmısağı, 1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin.
2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın. İçine kırmızı biberi ekleyin. Yoğurdun üzerine döküp, servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder