feedburner

Duyuru:
Sitemize Yazar Alınacaktır.
İlgilenenler ozkanin401@hotmail.com
adresine mail yollayabilirler.

Pis Yedili Dizisi Oyuncu Kadrosu, Hangi Kanalda, Ne Zaman

Etiketler: ,
Yazının Okunma Sayısı:

Show TV Pis 7′li Dizisi Oyuncuları Kadrosu Ve Pis Yedili Dizi Hangi Kanalda, Show Tv Pis 7 li Dizisi Ne Zaman Saat Kaçta..
Show TV Kanalından Güzel Bir Liseli Gençlik Dizisi. Pis Yedili Dizisinin Konusu Kısaca Şöyle;
Mahalledeki Lise Yanınca, Devlet Bu Lisede Okuyan Gençleri, Çevredeki Diğer Liselere Yerleştirir Fakat 4 Erkek 3 Kız Öğrenci Açıkta Kalır. Devlet, Bu 7 Genci Özel Bir Okula Yerleştirmek Zorunda kalır. Mahallenin Haytaları, Zengin Ailelerin Çocukları ile Aynı Lisede Buluşunca Çatışma da Başlar. Çünkü Okulun 7 Yeni Öğrencisi Tam Bir “Pis Yedili” Çetesi Gibidir.
Show Tv Pis Yedili Dizisi
Pis Yedili Dizisi Yeni Bölümü Salı Günleri Saat 20.00 da Show Tv de Yayınlanıyor. Dizinin Tekrarı ise Cuma Günleri 23.15 de Pazar Günleri Saat 16.30 da.
Pis Yedili Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri;
Kadir Doğulu (Bayrampaşalı), Halil Babür (Trafo), Melis Babadağ (Elçin), Hazal Şenel (Salça), Ahmet Yıldırım (PC), Barış Üregül (Küçükbey), Uraz Kaygılaroğlu (Canburger), Güneş Zavrak (Dilkopat), Burak Alkaş (Orço), Bükre Atala (Karabiber), Eda Ece (Cimbom), Sezer Arıçay (Furkan), Ümit Erlim (Zeki), Ayşegül Aldinç (Esma Sultan), Özge Özberk (Filiz Öğretmen), Asuman Dabak (Songül), Turan Özdemir (Hasan Paşa)..

0 yorum:

Yorum Gönder

Recent Comments