feedburner

Duyuru:
Sitemize Yazar Alınacaktır.
İlgilenenler ozkanin401@hotmail.com
adresine mail yollayabilirler.

Kendi Kitabını Kendin Tasarla: Sevgilikitabi.com

Etiketler:
Yazının Okunma Sayısı:


Türkiye'nin ilk online kitap hazırlama sitesi: SEVGİLİKİTABI.COM
Sevgilinize, kendinize ya da sevdiklerinize özel ve unutulmaz kitaplar hazırlamak ister misiniz? Yanıtınız “Evet”se, kolayca kendi kişisel kitabınızı oluşturabilmenizi sağlayan SEVGİLİKİTABI.COM’u çok seveceksiniz…
Türkiye'nin ilk online kitap hazırlama sitesi olan SEVGİLİKİTABI.COM’da kolaylıkla evlilik, yıldönümü, doğum günü, tatil-gezi vb. hatıra kitapları oluşturulabilir, kitabınızın sayfa sayısı, ciltleme yöntemi gibi özelliklerini istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.
Kitabınızı oluştururken SEVGİLİKİTABI.COMekibi tarafından önceden hazırlanmış çizim ve sayfaları kullanabilir ya da tümüyle kendi istediğiniz tasarımla, kendi fotoğraflarınız ve yazılarınızdan oluşan kitaplar hazırlayabilirsiniz…
Sevgililere Özel Çizgi Roman
Sevgilinize çok özel bir hediye vermek istiyorsunuz ancak vaktiniz mi yok? Sevgilinizle birlikte kahramanları olacağınız destansı çizgi roman “Aşkımızın Destanı” sizin için çok uygun bir alternatif olabilir.
En Farklı Doğum Günü Hediyesi
7’den 70’e tüm sevdiklerinize hediye edebileceğiniz “Doğum Günü Hediyesi” kitabı ile doğum günü kutlamalarında en farklı ve eğlenceli hediyeyi veren siz olabilirsiniz.
Farklı ve kalıcı hediyeler için www.SevgiliKitabi.com "

0 yorum:

Yorum Gönder

Recent Comments