feedburner

Duyuru:
Sitemize Yazar Alınacaktır.
İlgilenenler ozkanin401@hotmail.com
adresine mail yollayabilirler.

Kuzey ve Güney Dizi Oyuncuları Kimler ?

Etiketler:
Yazının Okunma Sayısı:

Kanal D’nin bu sezon en iddaalı dizilerinden biri olacak Kuzey ve Güney’de Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy dışında hangi oyuncular  hangi rollerde oynayacak..İşte ayrıntılar..
KUZEY – (KIVANÇ TATLITUĞ)
Delikanlı’ sıfatını özetliyor. Babasının çabuk yükselen öfkesini, annesinin güzelliğini almış.Tam bir sokak çocuğu olarak büyümüş. Tembel, haylaz, umursamaz, kavgacı bir çocuk. İstediği anda, istediğini yapmaya alışmış, bunun yüzünden çok dayak yemiş. Babasının otoritesini her fırsatta delmiş. Hırçınlığı üzerine o kadar yapışmış ki, insanlara karşı temkinli, hiç alttan almıyor, töleransı yok. Ama ailesine çok düşkün. Sahip olduklarına çok düşkün. Etrafındakilerden birine zarar geleceğini düşünse, gözünü kırpmadan bıçağa yumruk atacak kadar gözü kara bir karakter. Bu özellikleri de hayatı boyunca canını yakıyor. Ağabeyinin ilk aşkı, onun da büyük aşkı.
GÜNEY – (BUĞRA GÜLSOY)
Çok hırslı bir çocuk. Babasının hırsını, annesinin yumuşaklığını almış. Kuzey’in tam zıddı bir karakter. Okul hayatı çok başarılı geçmiş, çalışkan bir çocuk. Babası onun, girişimciliğinden rahatsız, zaman zaman yolunu kesiyor onu simit fırınına bağlamak üzere bastırmaya çalışıyor. Büyük hayallerinden babasının rahatsız olduğunun farkında. Ondan hem ürküyor, ama azar işitmemek hakaret duymamak için hem onun istediklerini yapmış hem de kendi hayalleri için çaba sarf etmiş bir çocuk. Tam anlamıyla babasına katlanıyor, bu arada annesini de, babasına çaktırmadan koruyor. İlk çocuk olmanın avantajını, Kuzey doğana kadar yaşamış. Kuzey’in yaramazlıklarından, o da zarar görmüş, büyük oğlan olarak onun dayaklarını yemiş babasından. Paraya çok değer veriyor. Parasının kıymetini iyi biliyor. İyi ilişkiler kurmanın, geleceği için iyi bir yatırım olacağının farkında. Lise yıllarından beri Cemre’yi seviyor. Geleceğe ait planlarında Cemre’nin büyük yeri var. Onunla evleneceğini biliyor.
CEMRE ÇAYAK – (ÖYKÜ KARAYEL)
Kuaför Gülten’in biricik kızı. Annesi, babasından çok küçük yaşlarda ayrılmış. Yalnız büyümüş, Güney gibi hırslı bir kız. Annesinin değer yargılarıyla büyümüş, zengin bir hayatın özlemi içinde. Annesiyle, Kuzey ve Güney’in oturdukları mahalleye taşındıklarında, hemen iki kardeşin de ilgisini çekmiş. Bunun çok farkında ama o, Güney’i seçmiş. Kuzey adam olmaz ama Güney, onu hayallerine taşıyabilecek bir çocuk, üstelik çok aşık. Güney’in sakinliğinden ve hırsından hoşlanıyor.
SAMİ TEKİNOĞLU – (MUSTAFA AVKIRAN)
Kuzey ve Güney’in babası, Tekinoğlu simit ve kurabiye fırınının sahibi. 60 yaşlarında. Sert görünüşlü, afını esirgemeyen, biraz da patavatsız bir adam. Sevgisini gösteremeyen, duygu eksiği. Çocuklarına karısına karşı da öyle, çünkü kendi babasından da aynı muameleyi görmüş.. Karısını sadece ona iki erkek evlat verdiği için yüceltmiş. Tam bir diktatör.
HANDAN TEKİNOĞLU (SEMRA DİNÇER)
Kuzey ve Güneyin annesi. Orta halli bir ailenin tek kızıyken, Sami’yi sevmiş, ailesi onunla evlenmesini istememiş. Buna rağmen direnmiş ve evlenmiş. Zaman içinde Sami’nin aksiliği ve istenmeyen bir damat olmasının hırçınlığıyla tamamen uzaklaşmış. Oğulları dünyaya geldikten sonra, bir süre evde itibarı artmış, sonrasında da, Sami’nin çocuklarının bakıcısı haline gelmiş. Şimdi ellli yaşlarında. İçinde başka bir hayatın özlemi gizli..
GÜLTEN ÇAYAK – (ZERRİN TEKİNDOR)
Cemre’nin annesi, 40′lı yaşlarının sonunda, yalnız, yarım kalmış bir kadın. Mutsuz evliliğini bitirip, kızını tek başına büyütmüş. Kimseye muhtaç olmadan kuaförlük yaparak hayatını kazanmaya çalışıyor. Kendisi de mutsuz bir ailede büyümüş, küçük yaşlardan itibaren kuaför yanında çalışmaya başlamış, büyük hayalleri var, ama bu hayallerinin yanına bile yaklaşamamış. Kızı büyüdükçe, gerçekleştiremediği hayallerine kızının ulaşmasını umut ediyor..
ALİ GÜNTAN – (RIZA KOCAOĞLU)
Kuzey’in en yakın arkadaşı ve Kuzeyin Cemre’ye aşkının sessiz şahidi. Bunu Kuzey’le bile konuşmuyor. Kuzey ,Güney’le aynı mahallenin çocukları. Ali kendisiyle ilgili hiçbir problemi olmayan, son derece neşeli, kalender bir genç. Pazarcılık yaparak hayatını kazanıyor. Amcasının tezgahlarında çalışıyor.
BANU SİNANER – (BADE İŞÇİL)
Atilla Sinaner’in kızı, Güney’in üniversiteden sınıf arkadaşı. Çok varlıklı, eğitimli, donanımlı, sosyal çevresi geniş. Kendine güveni tam. Annesi ve babası birkaç yıl önce medeni bir şekilde ayrılmışlar. Banu’nun annesiyle ilişkisi hiç kopmamış ama, babasına daha yakın. Engel tanımayan bir kız. Babasıyla demokratik bir ilişkisi var. Çevresindeki çoğu erkek tarafından ulaşılmaz bir yerde. Taviz vermeyen kişiliği onun erkeklerle uzun süreli arkadaşlıklar kurmasına engel oluyor.
ATİLLA SİNANER – (ÜNAL SİLVER)
Çok zengin ve saygın bir iş adamı. Çok başarılı. Genel olarak iyi bir insan. Güney’in en büyük destekçisi. Onun hırsını ve potansiyelini keşfeden adam. Banu’nun Güney’e olan büyük aşkı da Güney’i onun için önemli yapıyor.
BARIŞ HAKMEN – (ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK)
Banu’nun anne bir baba ayrı ağabeyi, Atilla Sinaner’in şirketlerinin küçük hissedarı.. Yakışıklı hırslı bir adam. Barış Hamken, Sinaner şirketler grubunda, daha çok söz sahibi olmak istiyor..
VENÜS TEZEREL – (GÖKŞEN ATEŞ)
Barış’ın uzatmalı sözlüsü, müstakbel nişanlısı stil ikonu.. Bir an önce Hakmen soyadını alıp, kendini garantiye almak isteyen, güzel kadın.. Banu’nun yaşadıklarının en yakın şahidi..
SİMAY CANAŞ – (HAZAR ERGÜÇLÜ)
Güney’i kafaya alacak varoş kız. Eğlenceli, renkli, fettan, tehlikeli..

0 yorum:

Yorum Gönder

Recent Comments